Credentialing voor practitioners 

Wie de opleiding RCPP - level III volgt om de Persoonlijke Reconnectie als aanbod te kunnen toevoegen aan zijn of haar praktijk, dient na de opleiding (ten vroegste twee weken na het opleidingsweekend) een credentialing sessie inplannen bij een erkend mentor.

Deze sessie duurt ongeveer 30 minuten en kost 45 euro. In deze sessie demonstreer je als practitioner zonder instructies de Personal Reconnection.

Als mentor/instructor in opleiding ben ik erkend door The Reconnection en Reconnective Academy om deze (re-)credentialings uit te voeren. Afhankelijk van je uitvoering krijg al dan niet een go om te starten als erkend practitioner voor de Personal Reconnection. Deze credentialing dien je als practitioner elke twee jaar opnieuw af te leggen. Je krijgt bij het slagen telkens ook een getuigschrift van.

NIEUW! Online (re-) credentialing

Sinds kort kan deze credentialing en re-credentialing niet alleen live bij mij in mijn praktijk maar ook online gebeuren. Op die manier hoef je geen tijd en geld te spenderen aan vervoer.

  Voorwaarden voor online credentialing

  • je hebt een model of proefpersoon als klant waar je je kunnen kan op tonen
  • je hebt toegang tot een stabiele internetverbinding
  • je hebt de mogelijkheid (via een statief of een extra helpende hand die kan filmen) om via gsm je credentialing te filmen in een live gesprek via Whatsapp, Zoom, Messenger of een andere digitale communicatietool

  Een afspraak maken voor online of live (re-)credentialing? Mail me of stuur een berichtje via Whatsapp.

   

  Chat openen
  Kan ik je ergens mee helpen?
  Hey 👋, Melissa hier, stuur me gerust een berichtje als ik je ergens mee kan helpen!