Web Design

Body, mind & soul één zijn. Dat weet ik door mijn energetisch werk als de beste. Jouw leven is altijd een holistisch én-én-verhaal, want… jij bent meer dan één puzzzelstukje. Je bent een complete puzzel! En bij het leggen van die puzzel – het beleven en ‘helen’ van je leven – begint alles bij jezelf.

Een perfect startpunt daarbij, bij ‘meer’ jezelf worden, bij herverbinden met wie jij echt bedoeld bent te zijn, is voeding. Jouw voeding kan je niet alleen fysiek ondersteunen, maar kan ook op je mentale en emotionele zijn een serieuze positieve en transformerende impact hebben.

Met de Gutness bakmixen heb je alles in huis om jezelf de beste start en ondersteuning te bieden, zodat je niet alleeen lichamelijk maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel lichter, meer gebalanceerd en gelukkiger door het leven kan stappen. En dat op een makkelijke en supereenvoudige manier!

Gutness bakmixen verkrijgbaar bij Hartsbron. Interesse? Vraag ernaar in de praktijk of stuur me een berichtje.

Hét geheim van de Gutness bakmixen? Spirulina!

Spiru-watte? Deze eeuwenoude alg is goud waard! In een paar gram spirulina zitten net zoveel vitaminen en mineralen als in een half bord groenten. Handig dus dat je met Gutness meteen alles binnen krijgt wat je lijf nodig heeft om gezond en energiek te zijn!

Shop jouw Gutness bakmixen bij Hartsbron!

Vraag ernaar in de praktijk. 

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Hey 👋, Melissa hier, stuur me gerust een berichtje als ik je ergens mee kan helpen!