Reserveer je overnachting & maaltijden 

in De Kluizerij

Je schreef je in voor een training van Reconnective Academy International: gefeliciteerd en welkom in De Kluizerij! We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Om je in alle rust en comfort te kunnen focussen op je opleiding, bieden we je de mogelijkheid aan om ter plekke overnachting en maaltijden te reserveren.

>> Overnachten in De Kluizerij is echter niet verplicht: je bent vrij om over-en-weer naar huis te gaan, of andere overnachting te boeken in de buurt. Mail Melissa voor een lijst met mogelijkheden.
>> We raden echter wel aan om de lunches tijdens je training te reserveren. De lunchbreaks zijn namelijk te kort om buiten De Kluizerij te gaan lunchen.

Overnachten in De Kluizerij

Overnachten in De Kluizerij is tot rust komen. De authentieke kloosterkamers zijn gemoderniseerd en voorzien van alle comfort. Elke kamer is voorzien van eigen sanitair, en een prachtig uitzicht. Er zijn drie kamertypes; Single, Dubbel en Twin.

 

Voorkeur kamerkeuze

Blijf je overnachten in De Kluizerij? Geef dan hieronder je kamervoorkeur door. Toekenning wordt maximaal gerespecteerd. Toekenning gebeurt op basis van beschikbaarheid.

 
Prefereer je een Twin kamer zodat je je kamer en dus ook de kosten deelt met een andere deelnemer? Duid dan hieronder Twin aan. Toekenning gebeurt op basis van beschikbaarheid. Kies je voor de optie Twin dan betaal je bij inschrijving de volledige prijs (80 euro per nacht). Als we je kunnen matchen aan een geschikte roommate, betalen we je de helft van de prijs terug na de training. Hebben we geen geschikte roommate voor jou kunnen vinden, dan betaal je alsnog de volle kamerprijs. 
Kamer met ontbijt vrijdag 21 april 2023

 92,00

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Hey 👋, Melissa hier, stuur me gerust een berichtje als ik je ergens mee kan helpen!