Concepts of Life

 22,50

Categorie:

Beschrijving

Concepts of Life is een must read als je op zoek bent naar ‘meer’, naar nieuwe inzichten over je leven hier op aarde. Dit volledig gechannelde boek verduidelijkt vanuit een grotere intelligentie zo goed als alle aspecten van het menselijke leven op aarde. Je krijgt toegang tot een nieuwe, verruimde wijsheid die in ons allen zit, maar waar we de toegang tot vergeten zijn. Het zet je aan het denken en ondersteunt je op momenten dat je het nodig hebt. Je kan het boek chronologisch lezen, als een ‘gewoon’ boek, of gebruiken zoals inspiratiekaarten: willekeurig openslaan en de op dat moment voor jou geschikte boodschappen lezen. Op welke manier je het ook gebruikt, het zal je oneindige inzichten brengen die je helpen om de uitdagingen in je leven beter, makkelijker en liefdevoller aan te gaan.

Over de schrijfster

Noeshka VanSpeybroeck was door haar energetische werk als practitioner Reconnective Healing wel bekend met concepten als channeling en het innerlijk doorkrijgen van informatie en begeleiding. Maar toen ze eind 2021 startte met Roy Martina’s “Quantum Extra Sensory Perception Masterclass” nam dit heel snel een ander niveau en een specifieke vorm aan. Via automatisch schrijven typte ze quasi moeiteloos bladen vol. Het werd gauw duidelijk dat “het schrijfsel” zoals ze het eerst zelf wat lacherig benoemde, een boek werd bedoeld te zijn, met een duidelijke op zichzelf staande structuur en boordevol wijsheden als inhoud.

De uitdaging voor haar werd niet het schrijven, maar het uitgeven ervan. Dankzij haar moed en doorzettingsvermogen kan iedereen nu genieten van deze klepper vol universele waarheden, naar ons toegestuurd vanuit de Bron, het Alwetende veld  waar we allen deel van uitmaken.