Gloednieuwe Masterclass

RECONNECTIVE HEALING®

Hoe toegang krijgen tot verhoogd bewustzijn en healing

 Heb je deze masterclass gemist? Geen nood, stuur me een mailtje en ik bezorg je graag de link naar de opname!
In deze GRATIS Masterclass kom je alles te weten over de frequenties van Reconnective Healing – de energie van waaruit alles en iedereen is opgebouwd – om diepgaand jouw bewust-zijn, creatieve en intuïtieve zijn te exploreren, en zelf  toevalligheden te creëren die je vooruit helpen op je levenspad.
Reconnective Healing is geen behandeling, geen therapie, geen techniek.
♥ Dit is JOUW kickstart tot transformatie, healing op alle niveau’s, wetenschappelijk bewezen. ♥
R

Ontdek alles over hoe en waarom Reconnective Healing op deze planeet is gekomen. We benaderen de wetenschap rond Reconnective Healing en verbinden de dots in de ruimere tijdsgeest en het grotere geheel. 

R

Geef jezelf een kickstart in je persoonlijke groei en evolutie. Leer zelf de frequenties van Reconnective Healing voelen.

R

Vergroot je bewustzijn rond deze frequenties. Krijg toegang tot het veld van energie en licht dat je omringt, en ontgrendel je volle potentieel: nieuwe en ongekende talenten en vaardigheden liggen binnen handbereik.

R

Leer basisprincipes je dagdagelijks kunnen ondersteunen om je bewustzijn te verhogen, en hoe deze te implementeren op een manier die bij jou past.

Je kan je leven helen.

Iedereen heeft namelijk het healer gen. Het is inherent aan onze menselijke natuur. Maar… waar je hart al naar verlangt, heeft je hoofd nog vele tegenwerpingen:

     • Je zet het opzij als onzin.
     • Je twijfelt of Reconnective Healing wel iets voor jou is.
     • Het is te mooi om waar te zijn.
     • Je bent bang dat het weer een verspilling van je tijd en energie zal zijn.
     • Je piekert dat je er niet mee gebaat zal zijn. Dat het je niks zal brengen.
     • Het is te fluffy, te spiritueel voor jou als left-brain denker.
     • Je vreest dat jij het zelf niet kan leren, dat je ‘het’ niet zal voelen.
 • In deze Masterclass haal ik al jouw twijfels en onzekerheden over energie en healing onderuit. Ik vertel je over energie, trilling, systemen, universele levensenergie, en hoe je kan leren om daar je bewustzijn over te laten groeien en die voor jou te laten werken.

  • Wat je zal leren

   1. Wat is energie en trilling? Wat is bewustzijn? Hoe zijn deze twee gelinkt?

   2. Schaduw, pijn en patroon: hoe je jouw leven creëert.

   3. Intentie en techniek: hoe we deze best kunnen skippen en wat dat met ons doet.

   4. Hoe verhoudt Reconnective Healing zich ten opzichte van andere energetische modaliteiten?

  • En veel veel meer.

 

 • Met deze Masterclass geef je jezelf een kickstart op je persoonlijke levenspad. 

deelnemers wereldwijd aan de training programma's van The Reconnection

landen waarin The Reconnection training Programma's organiseert

verschillende talen waarin de programma's onderwezen worden

Herontdek je zelfherstellend vermogen. Balans, harmonie, healing en evolutie op alle niveau’s van je ZIJN: fysiek, mentaal, emotioneel, psychologisch en spiritueel.

Reconnective Healing? Nooit van gehoord!

Reconnective Healing is een krachtige manier van healing, makkelijk toepasbaar en toegankelijk voor jezelf, je naasten, of in een professionele setting. De effecten zijn sterk en meetbaar, balancerend tot op celniveau, en zijn onmiddellijk merkbaar, of na verloop van tijd. Met deze Masterclass kom je meer te weten over energie, trilling, bewustzijn, en healing. We plaatsen deze concepten ook in een ruimer hedendaags (holistisch) plaatje.

 

Is deze masterclass Reconnective Healing iets voor mij?

Reconnective healing is een wonderbaarlijk ding – geen tool of middel, geen techniek – dat je helpt op jouw levenspad, of je het nu start voor je eigen persoonlijke groei of je een professionele praktijk wil opstarten.

Als je je deze vraag stelt, dan weet je het antwoord hoogstwaarschijnlijk zelf al! Twijfel je? Stuur een berichtje naar Melissa en leg je vragen voor! 

Wetenschappelijke studies & onderzoek van Reconnective Healing

De frequenties van Reconnective Healing zijn voelbaar, en de resultaten zijn meetbaar! Er is behoorlijk veel informatie voorhanden over alle significante onderzoeken die tot nu toe zijn uitgevoerd op Reconnective Healing door de grootste universiteiten ter wereld. We bespreken dit uitgebreid in de Masterclass.

 • Deze masterclass gebeurt via Zoom Meetings, waar je tijdens de les alle mogelijkheid hebt tot ontmoeting, vragen stellen, interageren.
 • Hou 60-90 minuten vrij en zorg dat je niet gestoord kan worden.
 • Nota’s nemen mag maar hoeft niet: maak gebruik van deze kans om het nieuwe leren te ervaren.
 • Op het einde hebben we een verrassingsgeschenk voor alle aanwezigen: dit wil je niet missen.

“Volgens Einstein zijn er 2 manieren om je leven te leiden: doen alsof niets een wonder is, of doen alsof alles een wonder is. Ik kies voor het tweede.”

   Over Melissa

   Melissa is oprichter van Hartsbron, een mondiale praktijk voor Reconnective Healing. Via Hartsbron helpt Melissa de zoekende en lijdende mens op weg naar zelfrealisatie en healing, op weg naar hun soul purpose.

   Melissa is gecertificeerd practitioner, mentor en Reconnective Healing-instructeur, en noemt Reconnective Healing zowel als de basis voor haar persoonlijke groeireis, als voor veel van haar persoonlijke doorbraken.

   Door lezingen, workshops en Masterclasses wil Melissa Reconnective Healing introduceren bij een hele nieuwe generatie studenten op het gebied van persoonlijke groei, zodat meer mensen dit opmerkelijke werk kunnen leren gebruiken en zo de volledige capaciteiten van hun lichaam, geest en ziel ontdekken en leren ervaren.

   Break down the walls

   Met een grote interesse, achtergrond en persoonlijke ervaring in de psychische zorg in België, zet Melissa zich in voor mentaal welzijn op alle niveaus, en werkt ze passioneel mee aan een verhoogd menselijk bewustzijn op zowel persoonlijk en collectief vlak. Spiritualiteit als norm: het kan want het is al/het is al wat is.

   Wat deelnemers vertellen over deze Masterclass

   Deze Masterclass is de eerste in zijn soort!

   Ik heb dan ook nog geen reviews of getuigenissen van deelnemers om te delen 😉 Ik bied deze eerste editie van de Masterclass gratis aan. Met jouw feedback achteraf finetune ik ‘m ongetwijfeld. Neem je deel aan deze masterclass en bezorg je me achteraf jouw feeedback, dan heb ik in ruil een heel mooi cadeau voor jou klaar staan.

   Jouw ervaring van en door de Masterclass binnenkort hier te lezen? 

   Liana

   Jouw feedback binnenkort hier?

   Viorica

   Chat openen
   Kan ik je ergens mee helpen?
   Hey 👋, Melissa hier, stuur me gerust een berichtje als ik je ergens mee kan helpen!