Reconnective Healing®

Wat?

In deze hectische maatschappij leven mensen vaak afgesneden van hun ziel. Je voelt je geleefd, je raakt uitgeput van de vele ‘moetens’ in de ratrace van het dagelijkse leven. Je voelt je gefrustreerd, ongelukkig, onbegrepen en schuldig. Ondanks je voortdurend het beste van jezelf geeft, heb je het gevoel ‘niet goed bezig’ te zijn. De weg naar uitputting, pijn en ziekte ligt open.

Reconnective Healing® herstelt de connectie met je ziel, en zorgt er daardoor voor dat meerdere aspecten van je ‘zijn’ terugkeren naar hun oorspronkelijke balans.

Reconnective Healing® is een energie-healing die andere vormen van energetische healing technieken zoals Reiki, Qi Gong, Prana Healing enz. overstijgt. RH focust niet op symptomen en is in die zin dus geen therapie of behandeling. Als Reconnective Healing Foundational Practitioner ben ik als het ware een katalysator. Ik tune in en zorg simpelweg voor een wisselwerking met de RH Frequenties. Hierdoor ontstaan soms genezingen die ogenblikkelijk plaatsvinden en vaak levenslang zijn, en dit op alle vlakken: fysiek welzijn, mentale helderheid, emotionele innerlijke vrede en spirituele groei.

 

Werkt RH altijd? Dr. Pearl, founder en bezieler van The Reconnection zegt hierover:

“HR always works. If you are lucky, the healing comes in the form you anticipated. If you are really lucky, it comes in a form you couldn’t image, a form the universe has designed for you.”

 

Hoe verloopt een sessie?

Je draagt best gewoon comfortabele kledij. Een sessie duurt een klein uur. Na een intakegesprek lig je, volledig gekleed (enkel je schoenen uit) op mijn comfortabele massagetafel. Ik raak je op geen enkel ogenblik tijdens de behandeling aan. Na afloop raak ik licht je schouder aan zodat je weet dat de sessie ten einde is, waarna een korte nabespreking volgt.

Als algemene regel geldt: hoe minder je verwacht, hoe meer je ontvangt.

Een Reconnective Healing wordt door iedereen anders beleefd. Je ligt best met je ogen gesloten. Ga in een ontspannen sfeer op je rug liggen op de massagetafel, sluit je ogen en observeer. Observeer eenvoudig als er iets is om op te merken, en ook wanneer er niets is om op te merken. Lig en laat los, alsof je onverwacht een uurtje relaxe me-time hebt.

 

Is Reconnective Healing iets voor jou?

RH wordt toegepast op alle leeftijden en is geschikt voor baby’s, peuters, ouderen en zwangere vrouwen. RH kent geen contra-indicaties. 

Sta je open voor het feit dat alles energie is, en sta je open voor de ruimere betekenis en voortvloeisels van dit gegeven? Ben je zoekende naar iets wat al de puzzelstukjes op hun plaats brengt, zodat je eindelijk heel, volmaakt en compleet bent? Ben je klaar met jouw emotionele, fysieke en/of mentale disbalans? Wil je de verantwoordelijkheid voor je leven opnemen en de keuzes kunnen maken die jij wil? Dan ben je bij Hartsbron met Reconnective Healing op het juiste moment op de juiste plek. 

Met welke vragen en aandoeningen komen mensen naar Hartsbron voor een sessie Reconnective Healing? 

  • vergroten zelfvertrouwen, zelfliefde
  • duidelijkheid krijgen over volgende te nemen stappen in het leven
  • burn-out en algemene vermoeidheidsklachten
  • gewrichtspijnen
  • verwerken van trauma
  • spierpijnen, rugpijn
  • rouwverwerking
  • migraine

Prijs?

Reconnective Healing®

Individuele sessie (ongeveer een uur) 75 €

Sessie op afstand (ongeveer een uur) 75 €

The Reconnection® 

Twee sessie (ongeveer een uur) in twee opeenvolgende dagen: 330 € voor beide sessies.

Deze prijs ligt vast vanuit de hoofdzetel in California: overal in de wereld wordt hetzelfde bedrag aangerekend voor de persoonlijke Reconnection. 

Reconnective Healing sessies duren meestal een uur. Afhankelijk van jouw vraag worden één tot drie sessies aanbevolen. 

 

Graag meer info over Reconnective Healing?

Dr. Eric Pearl geniet met The Reconnection wereldwijd veel belangstelling in de medische wereld. Ook universiteiten en laboratoria tonen hun fascinatie aan de hand van allerlei onderzoeken.

Lees het boek van Dr. Pearl, De Reconnectie, heel anderen, heel jezelf.

 Surf naar The Reconnection voor getuigenissen en een overzicht van alle wetenschappelijk onderzoek rond RH.