Sessies Reconnective Healing

In deze hectische maatschappij leven mensen vaak afgesneden van hun ziel. Je voelt je geleefd, je raakt uitgeput van de vele ‘moetens’ in de ratrace van het dagelijkse leven. Je voelt je gefrustreerd, ongelukkig, onbegrepen en schuldig. Ondanks je voortdurend het beste van jezelf geeft, heb je het gevoel ‘niet goed bezig’ te zijn. De weg naar uitputting, pijn en ziekte ligt open.

Reconnective Healing® herstelt de connectie met je ziel en het grotere geheel, en zorgt er daardoor voor dat meerdere aspecten van je ‘zijn’ terugkeren naar hun oorspronkelijke balans.

Reconnective Healing® is een holistische energetische manier van healen die andere vormen van energetische healing technieken zoals Reiki, Qi Gong, Prana Healing enz. overstijgt. RH focust niet op symptomen en is in die zin dus geen therapie of behandeling. Aangezien er bij deze energetische manier van healing geen contact is tussen practitioner en klant, werkt deze methode ook perfect vanop afstand. Afstandshealings zijn ideaal wanneer je als klant in je eigen comfortabele omgeving wil blijven, of wanneer je bij onverwachte situaties snel de nood voor ondersteuning voelt. Afstandssessies worden vaak als krachtiger en effectiever ervaren. 

Als Reconnective Healing Foundational Practitioner ben ik als het ware een katalysator. Ik tune in en zorg simpelweg voor een wisselwerking met de RH frequenties. Hierdoor ontstaan soms genezingen die ogenblikkelijk plaatsvinden en vaak levenslang zijn, en dit op alle vlakken: fysiek welzijn, mentale helderheid, emotionele innerlijke vrede en spirituele groei.

 

Hoe verloopt een sessie?

Je draagt liefst gewoon comfortabele kledij. Een sessie duurt een klein uur. Na een intakegesprek lig je, volledig gekleed (enkel je schoenen uit) op mijn comfortabele massagetafel. Ik raak je op geen enkel ogenblik tijdens de behandeling aan.

Je ligt best met je ogen gesloten. Ga in een ontspannen sfeer op je rug liggen op de massagetafel, sluit je ogen en observeer. Observeer eenvoudig of er iets is om op te merken. Lig en laat los, alsof je onverwacht een uurtje relaxe me-time hebt.

Na afloop raak ik licht je schouder aan zodat je weet dat de sessie ten einde is, waarna een korte nabespreking volgt. Een Reconnective Healing wordt door iedereen anders beleefd. Als algemene regel geldt: hoe minder je verwacht, hoe meer je ontvangt.

R

Is Reconnective Healing iets voor jou?

RH wordt toegepast op alle leeftijden en is geschikt voor baby’s, peuters, ouderen en zwangere vrouwen. RH kent geen contra-indicaties.

Sta je open voor het feit dat alles energie is, en sta je open voor de ruimere betekenis en voortvloeisels van dit gegeven? Ben je zoekende naar iets wat al de puzzelstukjes op hun plaats brengt, zodat je je eindelijk heel, volmaakt en compleet voelt? Ben je klaar met jouw emotionele, fysieke en/of mentale disbalans? Wil je de verantwoordelijkheid voor je leven opnemen en de keuzes kunnen maken die jij wil? Dan ben je bij Hartsbron met Reconnective Healing op het juiste moment op de juiste plek.

u

Met welke vragen en klachten komen mensen naar Hartsbron?

Dit kunnen zowel fysieke als mentale en emotionele klachten zijn. Een aantal voorbeelden uit de praktijk:

  • weinig zelfvertrouwen, zelfliefde
  • twijfel en onduidelijkheid over te nemen stappen in het leven
  • vast zitten
  • burn-out en algemene vermoeidheidsklachten
  • gewrichtspijnen
  • verwerken van trauma
  • spierpijnen, rugpijn
  • rouwverwerking
  • migraine

Reconnective Healing® bij dieren

Ook bij dieren werkt Reconnective Healing krachtig. Dat kan zich uiten in het veranderen van gedrag (bv. minder angstig reageren, minder agressie, …) tot in het minderen of verdwijnen van symptomen, pijn.

Voor sommige dieren is het prettiger om ze in hun eigen omgeving te laten. Sessies met dieren kunnen in de praktijk, maar ook via huisbezoek of vanop afstand. Contacteer me voor meer info.

Prijs

Reconnective Healing

Sessie in de praktijk (1 uur) 120 €

Sessie op afstand ( 1 uur) 120 €

Reconnective Healing® bij dieren

Sessie in de praktijk 60 €
Sessie op afstand 60 €
Sessie op locatie 60 € (zonder eventuele vervoersonkosten)

Meer info over Reconnective Healing®?

Dr. Eric Pearl geniet met The Reconnection wereldwijd veel belangstelling in de medische wereld. Ook universiteiten en laboratoria tonen hun fascinatie aan de hand van allerlei onderzoeken.

Lees het boek van Dr. Pearl, De Reconnectie, heel anderen, heel jezelf.

Surf naar The Reconnection voor getuigenissen en een overzicht van alle wetenschappelijk onderzoek rond RH.

 

Door Reconnective Healing activeer je je innerlijke gps. Je krijgt een andere kijk op jezelf en op de wereld, maakt makkelijker gezonde keuzes, ziet de grotere samenhang van de dingen.

Nieuwsgierig naar de Reconnective Healing Experience? Voel met me mee in onderstaand filmpje.

 

Werkt RH altijd?

 Dr. Pearl, founder en bezieler van The Reconnection zegt hierover:

RH always works. If you are lucky, the healing comes in the form you anticipated. If you are really lucky, it comes in a form you couldn’t image, a form the universe has designed for you.

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Hey 👋, Melissa hier, stuur me gerust een berichtje als ik je ergens mee kan helpen!