Zelf Reconnective Healing leren

Zelf Reconnective Healing leren ligt binnen ieders mogelijkheden. De eerste stap hierin is het volgen van de online Reconnective Healing Essentials cursus Level I. Nadat je deze cursus hebt voltooid, kan je deelnemen aan één van de live Reconnective Healing-weekend trainingen.

Tijdens deze onvergetelijke ervaring dompel je jezelf onder in de frequenties en breng je twee volle dagen door in nauwe samenwerking met door dr. Pearl opgeleide instructors van het Global Instructors Team.

Reconnective Academy is de academie die door The Reconnection gemachtigd is om zich wereldwijd bezig te houden met alle opleidingen Reconnective Healing. Ze heeft tot doel hulp en ondersteuning op het hoogste professionele niveau aan te bieden aan iedereen die voor zichzelf of voor anderen, al dan niet in een professionele setting aan de slag wil gaan met Reconnective Healing.

The Reconnection promoot en organiseert via Reconnective Academy drie opleidingen:

 • The Portal (Niveau I), een online cursus die je op eigen tempo inde taal van jou keuze (ja, ook in het nederlands) volgt waar en wanneer het jou best uitkomt.
 • The Catalyst (Niveau II), een live immersion weekend waar je in de concepten van Reconnective Healing duikt.
 • The Evolution of ook wel RCPP genoemd (Niveau III), een live trainingstweedaagse waar je je de kneepjes van de Persoonlijke Reconnectie eigen maakt.

Deze drie opleidingen zijn gericht op het behalen van twee certificaties of beroepskwalificaties:

 • Foundational Practitioner Reconnective Healing: beoefenaar die gekwalificeerd is om Reconnective Healing-sessies te begeleiden.
 • Reconnection Certified Practitioner: Practitioner bevoegd om Persoonlijke Reconnectie te faciliteren

De eerste wordt verkregen door het bijwonen van de O.N.E. Experience (The Portal Niveau I + The Catalyst Niveau II) en door de Reconnection Code of Ethics te ondertekenen.
De tweede wordt behaald door het volgen van het Reconnection Certified Pratictioner Program (RCPP) of Level III na het behalen van het Foundational Certificate.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

ONE EXPERIENCE

The Portal

Online / Niveau I

The Catalyst

Live / Niveau II

The Evolution/RCPP

Live / Niveau III

Begin aan je reis met The Portal – de Reconnective Healing Niveau I cursus. Dit is een intieme en dynamische e-leerervaring met de oprichter van The Reconnection, Dr. Eric Pearl, en hoofd van Insight & Development, Jillian Fleer.

In deze online training neem je een duik in de basisprincipes van Reconnective Healing en verhoog je je gewaarwording en je bewustzijn rond de kracht van deze frequenties. Theoretische, praktische, filosofische, wetenschappelijke aspecten worden uitgediept. Je leert een nieuwe benadering om alles en iedereen om je heen te voelen, te volgen, ermee om te gaan en te verbinden. 

Theoretie en praktische oefeningen wisselen elkaar af. Dit is de perfecte basis voor The Catalyst, niveau II.

Deze onvergetelijke tweedaagse opleiding benadrukt je eigenaarschap van het werk, inclusief uitgebreide oefeningen aan de massagetafels, waar je samen met je klasgenoten getuige zal zijn van transformerende ervaringen.

Je leert afstands- en holografische healing en onderzoekt de wetenschap en filosofie die Reconnective Healing is. Of je nu op zoek bent naar een once-in-a-lifetime ervaring of verder wilt gaan en zelf een Foundational Practitioner wil worden, dit spectaculaire levensveranderende evenement is voor jou!

VOORWAARDEN:

De Online basiscursus Level I The Portal aangekocht en volbracht hebben.

Een sessie Reconnective Healing bij een erkend practitioner ontvangen hebben.

Leer hoe je de once-in-a-lifetime ervaring van de Personal Reconnection kunt faciliteren. Dit certificeringsprogramma stelt je in staat om deze uitmuntende toepassing van de Reconnective Healing-frequenties aan te bieden die versnelling van persoonlijke evolutie en levensvooruitgang bevordert. Door te leren hoe je de Persoonlijke Reconnectie kunt faciliteren, zal je nieuwe niveaus van dit werk ontdekken die je nog niet hebt ervaren. Dit programma bespreekt en onderzoekt ook meer gedetailleerd de kunst, wetenschap en filosofie waar je tijdens de live onderdompeling en online programma’s van Reconnective Healing werd in geïntroduceerd.

VOORWAARDEN:

Level I en II volbracht hebben.

Je persoonlijke Reconnection ontvangen hebben.

Ben je klaar? Klaar voor healing?

ONE EXPERIENCE
THE NETHERLANDS

18 & 19 november 2023

RECONNECTIVE HEALING®

Gun jezelf je beste leven. Stop met erover te dromen, start met het te leven.

Reconnective Healing is geen behandeling, geen therapie, Geen techniek. Iedereen kan het leren.

♥Dit is JOUW kans tot transformatie, healing op alle niveau’s, wetenschappelijk bewezen.♥

Herontdek je zelfherstellend vermogen. Balans, harmonie, healing and evolutie op alle niveau’s van je ZIJN: fysiek, mentaal, emotioneel, psychologisch en spiritueel.

professionele practitioners

onderwezen talen

landen

Zelf practitioner worden

Reconnective Healing is een krachtige manier van healing dat je kan gebruiken voor jezelf, je naasten, of in een professionele setting. Het is verbazend eenvoudig te leren. De effecten zijn sterk en meetbaar, en zijn onmiddellijk merkbaar, of na verloop van tijd. Eens toegang tot deze manier van energetische healing, helpt dit je levenslang meer gebalanceerd en gelukkiger te leven.

Is Reconnective Healing iets voor mij?

Practitioner RH worden is een wonderbaarlijk pad, of je het nu start voor je eigen persoonlijke groei of je een professionele praktijk wil opstarten. Als je je deze vraag stelt, dan weet je het antwoord hoogstwaarschijnlijk zelf al! Twijfel je? Stuur een berichtje naar Melissa en leg je vragen voor! 

Wetenschappelijke studies & onderzoek van Reconnective Healing

De frequenties van Reconnective Healing zijn voelbaar, en de resultaten zijn meetbaar! Er is behoorlijk veel informatie voorhanden over alle significante onderzoeken die tot nu toe zijn uitgevoerd op Reconnective Healing door de grootste universiteiten ter wereld. 

Het volledige programma (Niveau II en III) wordt gegeven in het Engels en Nederlands. The Portal (Niveau I) is verkrijgbaar in het Engels, met keuze van ondertiteling in meer dan tien talen waaronder het Nederlands.

Om een maximum aan interactie en persoonlijke begeleiding te verzekeren, werken we liefst in kleine groepen. Het aantal tickets per opleiding is dus beperkt!

ONE Experience Nederland

18-19 november 2023

 •  ONE Experience: Niveau 1 + 2 (Online programma + live onderdompelings weekend op 18 en 19 november 2023 in Almere)  >  1.399 euro
 • The Catalyst: Niveau 2 (Enkel het live onderdompelingsweekend, ingeval je eerder al The Portal aankocht en afwerkte.)  > 1.299 euro
 • ONE Experience + The Evolution/RCCP: Niveau 1 + 2 + 3 (Met deze bundel doe je je voordeel: het online programma, het live weekend Niveau II op 18 en 19/11/2023, én de tweedaagse training Niveau III op 20 en 21/11/2023, gebundeld in één pakket.)   >  2.299 euro
 • Alumni The Catalyst (voor wie deze training al eerder volbracht en zichzelf nog eens deze levensveranderende ervaring gunt)  >  630 euro

   Voor meer informatie/aanmelden:

    Ontdek het rechtstreekse pad naar healing

    Je bent op zoek. Naar balans, hulp, ondersteuning, healing, begrip, liefde, zingeving, … MAAR, wat als… jij opnieuw toegang zou krijgen tot jouw zelfhelend vermogen?!

    Wat deelnemers vertellen over ONE Experience

    Wat een onverwachte kans… Welke? Dat van de best mogelijke manier om te kiezen voor een leven volgens de wensen van mijn ziel, en eindelijk de ware betekenis ervan ontdekken, degene die het meest past bij mij. Dit is wat O.N.E me heeft gegeven, uitbreiding en levensprogressie. Meedoen was het grootste geschenk dat ik mezelf kon geven.

    Liana

    Stockholm 2021

    Once you are there you will know for a fact that your life is expanding and evolving. Afterwards, your life will never be the same. So be ready for this life changing experience.

    George

    London 2022

    De level 2 cursus is een weekend training van twee dagen. Er werd ons aangeleerd hoe jezelf als een catalyst te gedragen, als een doorgeef luik. Eigenlijk doe jij zelf niets en wordt het zelfs ontraden om het Universum ‘te helpen’. Jij bent degene die het proces faciliteert. Wij sturen niks! Er waren zelfs oefeningen bij waarbij we alleen moesten waarnemen en onbeweeglijk naast die persoon staan en toch deden de energie  en de frequenties zijn werk!

    Peter

    België (Affligem) 2023

    O.N.E. Milaan 2021, twee dagen buiten tijd, buiten ruimte, ondergedompeld in de frequenties van Reconnective Healing. Twee dagen waarin ik antwoorden vond op veel vragen, veel informatie en training die me hielpen de eenvoud van deze aanpak te begrijpen, absolute kwintessentie van alle andere vormen van interactie met energieën. Na deze ervaring ben je nooit meer dezelfde persoon. Het is een levensveranderende sprong.

    Viorica

    Milaan 2021

    Suite à une période où j’ai dû tout quitter pour ma santé, je me suis retrouvée au WE Catalist. Une chance ! Un virage vers la confiance en la vie et en moi, la joie et la guérison de corps et d’âme. Je suis heureuse de pouvoir maintenant le pratiquer pour moi et pour les autres.

    Christine

    Rambouillet, 2021

    Chat openen
    Kan ik je ergens mee helpen?
    Hey 👋, Melissa hier, stuur me gerust een berichtje als ik je ergens mee kan helpen!