ZELF RECONNECTIVE HEALING® LEREN

Gun jezelf je beste leven. Stop met erover te dromen, start met het te leven.

Reconnective Healing Training Program (ENG/NL)

Almere

16 – 17 november 2024

PUUR ZENtrum

The Reconnection Training Program (ENG/NL)

Almere

18 – 19 november 2024

PUUR ZENtrum

Zelf Reconnective Healing leren ligt binnen ieders mogelijkheden. Iedereen heeft namelijk het healer gen. Het is inherent aan onze menselijke natuur. Met een training Reconnective Healing kan je niet alleen zelf een praktijk opstarten in dit bijzonder mooie energetisch werk, je geeft jezelf ook een kickstart op je persoonlijke levenspad. 

The Reconnection organiseert via Reconnective Academy twee opleidingen:
 • Reconnective Healing Training Program, een live immersion weekend waar je in theorie maar vooral in praktijk wordt klaargestoomd om zelf Reconnective Healing te faciliteren voor vrienden, familie én in een professionele setting voor klanten..
 • Reconnection Training Program, een live trainingstweedaagse waar je je de kneepjes van de persoonlijke Reconnectie eigen maakt.
Deze twee opleidingen zijn gericht op het behalen van twee certificaties of beroepskwalificaties:
 • Professional practitioner Reconnective Healing: practitioner die gekwalificeerd is om Reconnective Healing-sessies te faciliteren.
 • The Reconnection professional practitioner: practitioner bevoegd om de Personal Reconnectie te faciliteren.

De eerste wordt verkregen door het bijwonen van het Reconnective Healing Training Program en door de Reconnection Code of Ethics te ondertekenen.
De tweede wordt behaald door het volgen van het Reconnection Training Program, na het behalen van het certificaat van RH practitioner, en door het volbrengen van een credentialing bij een erkend instructor.

 

Starten met de online basistraining The Portal: warm aanbevolen

Als basis en beginpunt voor deze trainingen raden we ten zeerste The Portal aan, een online cursus die je alle basisprincipes van Reconnective Healing bijbrengt, een stukje wetenschap en geschiedenis belicht, en een hele reeks baisisoefeningen om de frequenties te leren voelen bevat.

Je volgt deze online cursus op eigen tempo in de taal van jouw keuze (ja, ook in het Nederlands), waar en wanneer het jou best uitkomt. Je vindt deze cursus terug op de website van The Reconnection.

TIP: Bij gebruik van bovenstaande link en mijn affiliate kortingscode AF1522 ontvang je 15% korting op het aankoopbedrag.

Reconnective Healing is geen behandeling, geen therapie, geen techniek. Iedereen kan het leren.

♥ Dit is JOUW kans tot transformatie, healing op alle niveau’s, wetenschappelijk bewezen. ♥

R

Krijg alle tools in handen om je eigen professionele praktijk in Reconnective healing te starten, en deze krachtige healingmodaliteit door te geven.

R

Geef jezelf een kickstart in je persoonlijke groei en evolutie. Leer werken met je zelfherstellend vermogen.

R

Krijg toegang tot het veld van energie en licht dat je omringt, en ontgrendel je volle potentieel: nieuwe en ongekende talenten en vaardigheden liggen binnen handbereik. 

R

Practitioner worden is een prachtig pad, of je het nu doet voor je persoonlijke groei of om er je beroep van te maken: het brengt grote vreugde en grote verantwoordelijkheid, het schenkt je een leven vol bewustzijn en zingeving.

The Portal

Online basiscursus

Reconnective Healing Training Program

Live weekend

The Reconnection Training Program

Live tweedaagse

Begin aan je reis met The Portal – de Reconnective Healing Niveau I cursus. Dit is een intieme en dynamische e-leerervaring met de oprichter van The Reconnection, Dr. Eric Pearl, en hoofd van Insight & Development, Jillian Fleer.

In deze online training neem je een duik in de basisprincipes van Reconnective Healing en verhoog je je gewaarwording en je bewustzijn rond de kracht van deze frequenties. Theoretische, praktische, filosofische, wetenschappelijke aspecten worden uitgediept. Je leert een nieuwe benadering om alles en iedereen om je heen te voelen, te volgen, ermee om te gaan en te verbinden. Theoretische en praktische oefeningen wisselen elkaar af.

Sinds 2024 is deze cursus niet meer verplicht alvorens aan het Reconnective Healing Training Programma te kunnen deelnemen. Toch is deze nog altijd warm aanbevolen, en de perfecte basis voor al wie meer wil ontdekken over Reconnective Healing. 

Deze onvergetelijke tweedaagse opleiding benadrukt je eigenaarschap van het werk – en van je leven -, inclusief uitgebreide oefeningen aan de massagetafels, waar je samen met je klasgenoten getuige bent van transformerende ervaringen.

Je leert afstands- en holografische healing en onderzoekt de wetenschap en filosofie die Reconnective Healing is. Of je nu op zoek bent naar een once-in-a-lifetime ervaring of verder wilt gaan en zelf een Foundational Practitioner wil worden, dit spectaculaire levensveranderende evenement is voor jou!

VOORWAARDEN:

Vooraf: een sessie Reconnective Healing bij een erkend practitioner ontvangen hebben.

Na de training: de Code of Ethics (Standards of Practice) onderschrijven. 

Hierna ontvang je je certificaat van Reconnective Healing Professional Practitioner. Je mag nu sessies Reconnective Healing faciliteren voor klanten. 

Leer hoe je de once-in-a-lifetime ervaring van de Personal Reconnection kunt faciliteren. Dit certificeringsprogramma stelt je in staat om deze uitmuntende toepassing van de Reconnective Healing-frequenties aan te bieden die versnelling van persoonlijke evolutie en levensvooruitgang bevordert. Door te leren hoe je de Persoonlijke Reconnectie faciliteert, ontdek je ruime, nieuwe niveaus van dit werk.

VOORWAARDEN:

Vooraf: het Reconnective Healing Training Program volbracht hebben, én je Reconnection ontvangen hebben bij een erkend practitioner.

Na de training: een credentialing bij een erkend instructor afleggen. Dit is belangrijk om de zuiverheid en precisie van het werk te bewaren. Meer info hierover vind je hier.

Hierna ontvang je je certificaat, mag je jezelf Reconnection certified practitioner noemen, en mag je de persoonlijke Reconnectie faciliteren voor klanten.

Je dient elke twee jaar opnieuw even een recredentialing in te plannen bij een erkend instructor. Vaak zijn dit verrassend interessante mentor sessies.

Ben je klaar? Klaar voor healing?

Reconnective healing
nieuwe data

deelnemers wereldwijd aan de training programma's van The Reconnection

landen waarin The Reconnection training Programma's organiseert

verschillende talen waarin de programma's onderwezen worden

Herontdek je zelfherstellend vermogen. Balans, harmonie, healing en evolutie op alle niveau’s van je ZIJN: fysiek, mentaal, emotioneel, psychologisch en spiritueel.

Zelf practitioner worden

Reconnective Healing is een krachtige manier van healing dat je kan gebruiken voor jezelf, je naasten, of in een professionele setting. Het is verbazend eenvoudig te leren. De effecten zijn sterk en meetbaar, en zijn onmiddellijk merkbaar, of na verloop van tijd. Eens toegang tot deze manier van energetische healing, helpt dit je levenslang meer gebalanceerd en gelukkiger te leven.

Is Reconnective Healing iets voor mij?

Practitioner RH worden is een wonderbaarlijk pad, of je het nu start voor je eigen persoonlijke groei of je een professionele praktijk wil opstarten. Als je je deze vraag stelt, dan weet je het antwoord hoogstwaarschijnlijk zelf al! Twijfel je? Stuur een berichtje naar Melissa en leg je vragen voor! 

Wetenschappelijke studies & onderzoek van Reconnective Healing

De frequenties van Reconnective Healing zijn voelbaar, en de resultaten zijn meetbaar! Er is behoorlijk veel informatie voorhanden over alle significante onderzoeken die tot nu toe zijn uitgevoerd op Reconnective Healing door de grootste universiteiten ter wereld. 

Beide programma’s worden gegeven in het Engels en Nederlands. 

Om een maximum aan interactie en persoonlijke begeleiding te verzekeren, werken we liefst in kleine groepen. Het aantal tickets per opleiding is dus beperkt!

Reconnective Healing

Nieuwe data 2024 in Nederland

NEDERLAND – ALMERE

PUUR ZENtrum, Randstad 22 – 161 t/m 163
1316BM Almere

>> Een heerlijke lunch is telkens inbegrepen in de vermelde prijs.

 • Reconnective Healing Training Program – 16 en 17 november 2024 – 1.149 €
 • The Reconnection Training Program – 18 en 19 november 2024 – 1049 €
 • Bundel Reconnective Healing en Reconnection Training Program: dit is financieel het meest voordelig – 1.949 €
 • Alumni: voor wie één van beide trainingen al eerder volbracht en zichzelf deze mooie ervaring nog eens gunt: meld je aan met gebruik van de kortingscode RECALUMNI, en ontvang 50% korting op het inschrijvingsbedrag. 

   Voor meer informatie/aanmelden:

    Ontdek het rechtstreekse pad naar healing

    Je bent op zoek. Naar balans, hulp, ondersteuning, healing, begrip, liefde, zingeving, … MAAR, wat als… jij opnieuw toegang zou krijgen tot jouw zelfhelend vermogen?!

    Wat deelnemers vertellen over onze opleidingen

    Wat een onverwachte kans… Welke? Dat van de best mogelijke manier om te kiezen voor een leven volgens de wensen van mijn ziel, en eindelijk de ware betekenis ervan ontdekken, degene die het meest past bij mij. Dit is wat het seminar Reconnective Healing me heeft gegeven, uitbreiding en levensprogressie. Meedoen was het grootste geschenk dat ik mezelf kon geven.

    Liana

    Stockholm 2021

    Once you are there you will know for a fact that your life is expanding and evolving. Afterwards, your life will never be the same. So be ready for this life changing experience.

    George

    London 2022

    Het Reconnective Healing seminar is een weekend training van twee dagen. Er werd ons aangeleerd hoe jezelf als een catalyst te gedragen, als een doorgeef luik. Eigenlijk doe jij zelf niets en wordt het zelfs ontraden om het Universum ‘te helpen’. Jij bent degene die het proces faciliteert. Wij sturen niks! Er waren zelfs oefeningen bij waarbij we alleen moesten waarnemen en onbeweeglijk naast die persoon staan en toch deden de energie  en de frequenties zijn werk!

    Peter

    België (Affligem) 2023

    Reconnective Healing trainingsprogramma Milaan 2021, twee dagen buiten tijd, buiten ruimte, ondergedompeld in de frequenties van Reconnective Healing. Twee dagen waarin ik antwoorden vond op veel vragen, veel informatie en training die me hielpen de eenvoud van deze aanpak te begrijpen, absolute kwintessentie van alle andere vormen van interactie met energieën. Na deze ervaring ben je nooit meer dezelfde persoon. Het is een levensveranderende sprong.

    Viorica

    Milaan 2021

    Suite à une période où j’ai dû tout quitter pour ma santé, je me suis retrouvée au WE Reconnective Healing. Une chance ! Un virage vers la confiance en la vie et en moi, la joie et la guérison de corps et d’âme. Je suis heureuse de pouvoir maintenant le pratiquer pour moi et pour les autres.

    Christine

    Rambouillet, 2021

    Chat openen
    Kan ik je ergens mee helpen?
    Hey 👋, Melissa hier, stuur me gerust een berichtje als ik je ergens mee kan helpen!