Ben je klaar? Klaar voor healing?

ONE EXPERIENCE
Belgium

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

RECONNECTIVE HEALING®

Gun jezelf je beste leven. Stop met erover te dromen, start met het te leven.

Reconnective Healing is geen behandeling, geen therapie, Geen techniek. Iedereen kan het leren.

♥Dit is JOUW kans tot transformatie, healing op alle niveau’s, wetenschappelijk bewezen.♥

Herontdek je zelfherstellend vermogen. Balans, harmonie, healing and evolutie op alle niveau’s van je ZIJN: fysiek, mentaal, emotioneel, psychologisch en spiritueel.

professionele practitioners

onderwezen talen

landen

Zelf practitioner worden

Reconnective Healing is een krachtige manier van healing dat je kan gebruiken voor jezelf, je naasten, of in een professionele setting. Het is verbazend eenvoudig te leren. De effecten zijn sterk en meetbaar, en zijn onmiddellijk merkbaar, of na verloop van tijd. Eens toegang tot deze manier van energetische healing, helpt dit je levenslang meer gebalanceerd en gelukkiger te leven.

Is Reconnective Healing iets voor mij?

Practitioner RH worden is een wonderbaarlijk pad, of je het nu start voor je eigen persoonlijke groei of je een professionele praktijk wil opstarten. Als je je deze vraag stelt, dan weet je het antwoord hoogstwaarschijnlijk zelf al! Twijfel je? Stuur een berichtje naar Melissa en leg je vragen voor! 

Wetenschappelijke studies & onderzoek van Reconnective Healing

De frequenties van Reconnective Healing zijn voelbaar, en de resultaten zijn meetbaar! Er is behoorlijk veel informatie voorhanden over alle significante onderzoeken die tot nu toe zijn uitgevoerd op Reconnective Healing door de grootste universiteiten ter wereld. 

ONE EXPERIENCE

The Portal (Online Niveau I) + The Catalyst (In-Person Niveau II)

The Portal – Reconnective Healing Online Essentials Cursus (Niveau I)

Begin aan je reis met The Portal – de Reconnective Healing Niveau I cursus. Dit is een intieme en dynamische e-leerervaring met de oprichter van The Reconnection, Dr. Eric Pearl, en hoofd van Insight & Development, Jillian Fleer.

Je verdiept je in het essentiële begrip van de basisprincipes van Reconnective Healing en vrhoogt je gewaarwording van de kracht van deze frequenties. Je leert een nieuwe benadering om alles en iedereen om je heen te voelen, te volgen, ermee om te gaan en te verbinden.

The Catalyst - Live Onderdompelings Weekend (Niveau II)

Deze onvergetelijke tweedaagse opleiding benadrukt je eigenaarschap van het werk, inclusief uitgebreide oefeningen aan de massagetafels, waar je samen met je klasgenoten getuige zal zijn van transformerende ervaringen.

Je leert afstands- en holografische healing en onderzoekt de wetenschap en filosofie die Reconnective Healing is. Of je nu op zoek bent naar een once-in-a-lifetime ervaring of verder wilt gaan en zelf een Foundational Practitioner wil worden, dit spectaculaire levensveranderende evenement is voor jou!

Reserveer jouw ticket!

 •  ONE Experience: Niveau 1 + 2 (Online programma en live onderdompelings weekend op 22 en 23 april 2023)
 • The Catalyst: Niveau 2 (Enkel het live onderdompelingsweekend op 22 en 23 april, ingeval je eerder al The Portal aankocht en afwerkte.)
 • ONE Experience + RCCP: Niveau 1 + 2 + 3 (Met deze bundel doe je je voordeel: het online programma, het live weekend op 22 en 23 april, én de tweedaagse training Niveau 3 op 24 en 25 april, gebundeld in één pakket.)

Het volledige programma (Niveau II en III) wordt gegeven in het Engels en Nederlands. The Portal (Niveau I) is verkrijgbaar in het Engels, met keuze van ondertiteling in meer dan tien talen waaronder het Nederlands.

Om een maximum aan interactie en persoonlijke begeleiding te verzekeren, werken we liefst in kleine groepen. Het aantal tickets per opleiding is dus beperkt!

Voor meer informatie:

 • Mail me.
 • Of stuur me een Whatsapp berichtje: +32 496 470 500.
 • Of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

  Ontdek het rechtstreekse pad naar healing

  Je bent op zoek. Naar balans, hulp, ondersteuning, healing, begrip, liefde, zingeving, … MAAR, wat als… jij opnieuw toegang zou krijgen tot jouw zelfhelend vermogen?!

  Welkom in De Kluizerij

  We zijn bijzonder opgetogen om je welkom te heten in De Kluizerij, een bijzondere en inspirerende plek midden in de groene Vlaamse velden, op 30 minuten rijden van Brussels Airport.

  • Mogelijkheid om te overnachten in comfortabele kamers 
  • Rustige omgeving in een historische 12 hectare landgoed grenzend an het Kluisbos
  • Heerlijke pure keuken
  • Maar 30 minuten rijden naar Brussel en Gent, met een ruime parking op het domein 

  Natuurlijk heb je als deelnemer aan ONE Experience de keuze om te overnachten op De Kluizerij, of een andere accommodatie naar jouw keuze in de buurt te booken. Mail Melissa voor meer info en details, voor een lijst met accommodaties in de buurt of om je verblijf in De Kluizerij te reserveren. 

   

  Wat deelnemers vertellen over ONE Experience

  Wat een onverwachte kans… Welke? Dat van de best mogelijke manier om te kiezen voor een leven volgens de wensen van mijn ziel, en eindelijk de ware betekenis ervan ontdekken, degene die het meest past bij mij. Dit is wat O.N.E me heeft gegeven, uitbreiding en levensprogressie. Meedoen was het grootste geschenk dat ik mezelf kon geven.

  Liana

  Stockholm 2021

  Once you are there you will know for a fact that your life is expanding and evolving. Afterwards, your life will never be the same. So be ready for this life changing experience.

  George

  London 2022

  O.N.E. Milaan 2021, twee dagen buiten tijd, buiten ruimte, ondergedompeld in de frequenties van Reconnective Healing. Twee dagen waarin ik antwoorden vond op veel vragen, veel informatie en training die me hielpen de eenvoud van deze aanpak te begrijpen, absolute kwintessentie van alle andere vormen van interactie met energieën. Na deze ervaring ben je nooit meer dezelfde persoon. Het is een levensveranderende sprong.

  Viorica

  Milaan 2021

  Suite à une période où j’ai dû tout quitter pour ma santé, je me suis retrouvée au WE Catalist. Une chance ! Un virage vers la confiance en la vie et en moi, la joie et la guérison de corps et d’âme. Je suis heureuse de pouvoir maintenant le pratiquer pour moi et pour les autres.

  Christine

  Rambouillet, 2021

  Vragen?
  Contacteer mij!

  Stuur me een bericht en ik contacteer je zo snel mogelijk zodat we een gesprekje kunnen plannen. (NL/FR/ENG)

  3 + 15 =

  Chat openen
  Kan ik je ergens mee helpen?
  Hey 👋, Melissa hier, stuur me gerust een berichtje als ik je ergens mee kan helpen!