Life Purpose Mentoring

For soul driven entrepreneurs

Jij hebt hier iets te doen!

Jij hebt het potentieel om impact op de wereld te creëren. Je hebt iets unieks te bieden; iets wat alleen jij kunt doen.

Ook al weet je nog niet precies wat, of hoe: dit weet je, je voelt het in elke vezel van je lijf.

En ook al ben je dankbaar voor alles wat er al is, het gevoel iets te missen is heel tastbaar. Je kan er niet omheen. Maar je geraakt er ook niet dichter bij. Het voelt alsof je stilstaat, in cirkels ronddraait.

Jouw levenspad, jouw mooie missie

Niet voor niets ben jij wie je bent. Niet voor niets maak je mee wat je meemaakt. Al je levenservaringen zijn logisch en verklaarbaar in het grotere spirituele geheel waar we allen deel van uitmaken.

In verbinding met je zielsmissie:

  • is het duidelijk wie je bent en wat je hier te doen hebt. Je weet wat je uit het leven wilt halen en waarom. Je begrijpt je drijfveren en je (h)erkent de impact die je hebt op de wereld.
  • heb je het zelfvertrouwen om alle beslissingen te nemen die bij je passen, waar je mag loslaten en welke je volgende stappen zijn.
  • voel je je krachtig, vervuld, op één lijn met jezelf en je Hogere. Je vindt geluk in het creëren van jouw unieke zielsmissie. Je schijnt je licht en verspreid het. Je maakt mee het verschil. 

 

Helderheid & richting

Dit geeft je levenslange vertrouwen in jezelf en je levenspad zodat je, wat er ook gebeurt in het leven, altijd weet welke richting je uitgaat.

Mijn aanpak is diepgaand en transformatief, praktisch en logisch. Het traject dat je samen met mij aflegt is gestructureerd, helder, en op jouw maat en tempo, specifiek ontwikkeld vanuit mijn ervaring met klanten overal ter wereld in mijn energetische werk.

De mix met energetisch werk zorgt onlosmakelijk voor sterke en blijvende transformatie. Ik hou ervan om jou naar snelle inzichten te leiden, zodat je – in contact met je ziel – steeds beter de bij jou passende keuzes kan maken en een vervullend, gelukkig leven in balans met alles wat is kan creëren.

Na dit traject beschik je over je eigen set zelfhelende tools zodat je nooit meer het gevoel hebt vast te zitten. Klaar om te beginnen?

Ik geloof dat we allemaal een hoger doel hebben hier op aarde. Maar vaak worstelen we met de vraag hoe we dat kunnen vinden en hoe we dat in de wereld kunnen zetten.

Ik begeleid je in het proces van het vinden en herverbinden met je spirituele zielsmissie, en het in de wereld zetten ervan – jouw mooie missie, van 5D naar 3D – via Reconnective Healing en personal en professional mentoring.

Het is zo fijn je hier te zien. Laten we samenwerken. Contacteer me via mail of Whatsapp voor meer info.

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Hey 👋, Melissa hier, stuur me gerust een berichtje als ik je ergens mee kan helpen!