Jouw Personal Reconnection

The Reconnection® of ‘persoonlijke Reconnectie’ is een energetische uitbalancering en herverbinding die je maar één keer in je leven ondergaat. Je kiest er dan ook heel bewust voor. Ze bestaat uit twee healingsessies op twee opeenvolgende dagen. Elke sessie duurt ongeveer een uur.

De Personal Reconnection maakt gebruik van de frequenties van Reconnective Healing, maar verschilt door haar toepassing. Bij de persoonlijke Reconnectie worden:

  • de energiepunten en -banen van je lichaam
  • de krachtlijnen (leylijnen) van onze planeet
  • het universele energieraster van het universum

gefocust en nauwgezet energetisch opnieuw met elkaar herverbonden, dwars door alle dimensies van tijd en ruimte.

Dit is een ‘once in a lifetime’ ervaring, die een diepgaande invloed heeft op hoe je in het leven staat, hoe je met jezelf en anderen omgaat, hoe en welke keuzes je maakt… Het ontvangen van je persoonlijke Reconnectie is een keuze: niet iedereen is op elk moment klaar om ja te zeggen tegen zijn/haar leven.

De effecten van deze krachtige herverbinding met de kosmos, met je eigen natuur zijn onmiskenbaar en life changing.

Hoe verloopt je persoonlijke Reconnectie?

We maken een afspraak voor twee sessies van ongeveer een uur op twee opeenvolgende dagen. Je ligt beide sessies op de massagetafel, je ogen gesloten, je kan ontspannen, ontvangen. Voor en na de sessie is er tijd voor vragen, feedback, …

De persoonlijke Reconnectie kan je enkel ontvangen in mijn praktijk en dus niet vanop afstand, in tegenstelling tot de gewone Reconnective Healing sessies.

R

Ben je klaar voor je persoonlijke Reconnectie?

Heb je altijd al het gevoel gehad dat er ‘meer’ moet zijn dan wat het leven je tot nu toe bracht? Vraag je je af waarom je bestaat, wat je hier loopt te doen? Heb je nood aan meer of betere verbinding met je kern, je bron? Ben je zoekende naar je levensdoel? Ben je klaar voor the next level? Dan is de persoonlijke Reconnectie is iets voor jou.

Er is maar één iemand die kan weten/voelen of je klaar bent voor je persoonlijke reconnectie. Dat ben jij. Niemand anders dan jij kan deze beslissing nemen.

Voel je je klaar? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Je bent bij Hartsbron op het juiste moment op de juiste plek.

Prijs

Persoonlijke Reconnectie®

Steeds in de praktijk (nooit afstandssessies).

Voor beide sessies op twee opeenvolgende dagen: 333 €

Deze prijs ligt vast vanuit de hoofdzetel in California: overal in de wereld wordt hetzelfde bedrag aangerekend voor de Persoonlijke Reconnectie.

 

The Reconnection® opgeleid practitioner

De Reconnection® is een zeer specifieke procedure, die nauwgezet moet worden uitgevoerd. Zorg dat je hiervoor bij een betrouwbare practitioner gaat. Enkel van de mensen die als Reconnection Certified Practitioner geregistreerd staan op de website van het netwerk van Belgische practitioners weet je met zekerheid dat ze de opleiding tot een goed einde hebben gebracht en dat ze een 2-jaarlijkse bekwaamheidsproef afleggen. Laat je niet verleiden door mensen die de Reconnection® aan een lager tarief aanbieden. Vanuit de hoofdzetel van The Reconnection wordt opgelegd om wereldwijd dezelfde prijs te vragen voor de persoonlijke Reconnectie, namelijk € 333.

u

Je leven na je persoonlijke Reconnectie?

Na The Reconnection® ervaren mensen:
– meer flow in hun leven
– dat ze zich krachtiger en meer zichzelf voelen;
– dat ze steeds meer kunnen vertrouwen op hun intuïtie;
– dat ze makkelijker en gezondere beslissingen nemen;
– dat bestaande klachten verdwijnen;
– dat belangrijke levensvragen opgelost worden;
– dat ze steeds meer op hun pad komen en doen waarvoor ze hier zijn.

The Personal Reconnection® heeft naast het effect op onze gezondheid, welzijn en levenspad ook een intentie van evolutie. Dit betekent dat het ook een effect heeft op intuïtieve en andere (para-normale) vermogens. De persoonlijke Reconnectie is dan ook de ultieme manier om je levensdoel te vinden en bereiken.

Meer info over The Reconnection®?

Dr. Eric Pearl geniet met The Reconnection wereldwijd veel belangstelling in de medische wereld. Ook universiteiten en laboratoria tonen hun fascinatie aan de hand van allerlei onderzoeken.

Lees het boek van Dr. Pearl, De Reconnectie, heel anderen, heel jezelf.

Surf naar The Reconnection voor getuigenissen en een overzicht van alle wetenschappelijk onderzoek rond RH.

 

“The Reconnective Healing Experience is…

… Energy, Light & Information, IS God, Love, the Universe (choose your word for it)!
It’s the infinite potential known in all science, body-mind and spirit.”

Dr. E. Pearl

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Hey 👋, Melissa hier, stuur me gerust een berichtje als ik je ergens mee kan helpen!