Afstandssessies Reconnective Healing (NL/ENG/FR) 

Reconnective Healing®-sessies van op afstand zijn net zo effectief als persoonlijke sessies, omdat afstand de effectiviteit van Reconnective Healing niet beïnvloedt of vermindert, maar integendeel schijnt te versterken.

De sessie op afstand kan worden gevraagd voor kinderen, voor dieren, voor mensen die moeilijk  zelf naar de praktijk kunnen komen, en voor iedereen die graag direct een healing-sessie ontvangt op de plek waar hij of zij op dat moment is.

Elke sessie duurt ongeveer 30 minuten, en één tot drie sessies worden aanbevolen voor een optimaal herstel van de energiebalans. Reconnective Healing is de taal van de Matrix waarin we allemaal ons beste leven ervaren en waar alle veranderingen mogelijk zijn.

Als je op zoek bent naar een Reconnective Healing-sessie, help ik jou graag verder. Contacteer me via Whatsapp, telefoon of sms voor de snelste respons.

RECONNECTIVE HEALING® SESSIES OP AFSTAND MET MELISSA

Om een afspraak te maken voor jouw afstandssessie: contacteer me via Whatsapp, sms, mail of telefoon voor de snelste respons.

Tijdens je Reconnective Healing® Afstandssessies kun je het volgende ervaren:

  • Een transformatieve healing (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, relatie, levensvooruitgang... en meer).
  • Een boost voor je vitaliteit, helderheid en/of productiviteit.
  • Een nieuw bewustzijn rond een gebied in je leven dat belangrijk voor je is.
  • Een hernieuwd gevoel van innerlijke rust en/of inspiratie.

Details:

  • Reconnective Healing® afstandssessies worden persoonlijk gefaciliteerd door Melissa.
  • Elke sessie duurt minstens 30 minuten en wordt gevolgd door een debriefing (ongeveer 10-15 minuten) via de telefoon of zoals afgesproken. Afhankelijk van je wensen kan je vooraf ook een pre-briefing hebben met Melissa. Dat spreek je bij het maken van de afspraak samen af.
  • Zodra je je een afspraak hebt gemaakt voor je afstandssessie ontvang je een bevestigingsmail.
  • Melissa heeft geen foto van jou nodig, en ze hoeft ook niet te weten waarom je een sessie bookte.

Alle Reconnective Healing® afstandssessies zijn niet restitueerbaar. Wil je je sessie graag verzetten, dan doe je dat best ten minste 48 uur voor de afgesproken datum en tijd.

 

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Hey 👋, Melissa hier, stuur me gerust een berichtje als ik je ergens mee kan helpen!