Healing? Say whuut?!

Healing. Een woord met een negatieve lading. Spirituele kwakzalverij, dikke zever, geldklopperij… ook bij mij zit er best nog kwalijke bijklank op. Hoe kom ik er dan bij om precies dit te gaan beoefenen?

Vanuit mijn eigen ervaringen heb ik de voorbije jaren proefondervindelijk kunnen vaststellen dat enerzijds de reguliere biomedische wetenschappen vaak geen antwoord meer bieden op de (welvaarts-) ziekten van deze tijd. Anderzijds merkte ik dat een lichaam zoveel meer is dan wat tastbaar is.

Vooreerst nog noodgedwongen maar later steeds enthousiaster ging ik in het ‘alternatieve’ gezondheidscircuit op zoek naar oplossingen voor pijn en vermoeidheid. En dat bracht me zoveel meer dan enkel fysieke gezondheid. 

Het westerse denken over genezing is voornamelijk fysiek van aard, en behelst diagnose en symptomatische behandeling. Healing daarentegen, is eigenlijk niet meer of minder dan het volledige wezen ‘zien’ zoals het is, los van blokkades, conflicten, oordelen, energetische verstrikkingen, pijn, ziekte enz. 

Hou in gedachten dat het niet gaat om het fixen van een kapot lichaam. Waar het om gaat is dat jij, perfect als je bent, heel, volmaakt en compleet, terug connectie maakt met die heelheid, die je door aardse omstandigheden bent kwijtgespeeld. 

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Hey đź‘‹, Melissa hier, stuur me gerust een berichtje als ik je ergens mee kan helpen!