Stilte: in contact met je natuur
boomstam met blaadje en zonlicht

Steeds meer mensen voelen dat de stilte waar ze in het verleden zo tegen vochten – DOEN was het codewoord, zoveel mogelijk doen om toch maar niet te moeten stilvallen en voelen – nu iets is waar ze steeds meer naar verlangen, waar ze steeds meer nood aan hebben. Hoe komt dat?

 
🍂 In de stilte vindt je hoofd rust.
 
🍂 In de stilte voel je wat er speelt in je lijf, duw je pijn niet langer weg maar maak je plaats om te observeren wat er diep vanbinnen (onbewust) in je schuilt.
 
🍂 In de stilte geef je ruimte aan al wat is. Door de weerstand en pijn te bekijken, in het licht te brengen, ontstaat healing: je bent op weg naar heelheid.
 
🍂 In de stilte maak je opnieuw contact met je innerlijke, met de bron, met je essentie. Het grote geheel waar we deel van uitmaken wordt in het hier en nu van de stilte realiteit.
 
🍂 In de stilte en het contact met je diepere zelf leer je te leven vanuit ZIJN, steeds meer op jouw unieke pad. Steeds liefdevoller, voor jezelf, je naasten, de wereld.
In onze circle of life krijgen we vaak genoeg signalen die ons de weg wijzen, die helpen bij het maken van de keuzes die bij ons passen, welke wegen we dienen in te slaan. Maar we herkennen deze signalen niet als dusdanig.
Reconnective Healing en vooral ook de persoonlijke Reconnection helpen als een shortcut bij het bereiken van meer flow, balans, gezondheid, zingeving… in dit levensproces. Meer info of een afspraak regelen? Contacteer me via Whatsapp of mail.😍

Uit de ratrace stappen. In het reine komen met jezelf. Op weg naar een gelukkig, zinvol leven. Het kan. Je hebt keuzes, er zijn opties. Oneindig veel zelfs. Je bent je er alleen (nog) niet bewust van. Ben je klaar om ze te ontdekken? 

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Hey 👋, Melissa hier, stuur me gerust een berichtje als ik je ergens mee kan helpen!