The Portal

Wil jij net als ik jouw leven en dat van anderen transformeren met Reconnective Healing®? Dat kan. Start nog vandaag!*

 

Ontdek zelf wat de Reconnective Healing frequenties jou kunnen brengen via The Portal, het speciaal ontwikkelde basisprogramma (Level 1) van The Reconnection. 

 

Dit online bestaat uit een combinatie van 8 lesuren videomateriaal met Dr. Eric Pearl (grondlegger van dit mooie werk) en zijn partner Jillian Fleer.

Het lesmateriaal is opgedeeld in gemakkelijk te volgen korte video’s en is 24/7 beschikbaar op een smartphone, tablet of desktop computer met een internet verbinding.  

uren on-demand videocursus Nederlands ondertiteld

hoofdstukken, in handige, hapklare structuur

extra videolessen en content

gratis video hoofdstukken uit The Inner Compass

levenslang toegang via desktop, tablet, smartphone

The Portal

Reconnective Healing
Online Level 1 cursus

  • Volg eenvoudige oefeningen die je helpen je eigen interactie te vinden met de bron van de Reconnective Healing® Frequenties.
  • Leer het observeren en transformeren van innerlijke conflicten die mogelijk jouw persoonlijke groei onderdrukken of beperken.
  • Ontdek dat je deel uitmaakt van een prachtige ‘flow’ die alles en iedereen met elkaar verbindt.
  • Leer hoe de essentiële principes van Reconnective Healing® verweven zijn met de wetenschap en leer beter te begrijpen wat het verband is tussen kwantummechanica, energie en welzijn.
  • Tijdens het volgen van deze online training kun je gelijk al de effecten van Reconnective Healing® waarnemen, bijvoorbeeld door veranderingen in je gezondheid, bewustzijn, gedrag en omgeving.
* Start vandaag nog GRATIS met het eerste uur van The Portal

The Portal is een deur naar transformatie. Duik  vandaag nog in het eerste uur van de cursus – volledig gratis! Hier kan je gratis proeven van The Portal, en voelen of deze intieme, onvergetelijke en tijdloze reis met Dr. Eric Pearl, Jillian Fleer en de Reconnective Healing Frequencies iets voor jou is.

Reconnective Healing laat ons kennismaken met frequenties die de essentie vormen van onze meest organische menselijke vorm. Het overstijgt onze waargenomen beperkingen van ons menselijk vermogen en onze verbeeldingskracht. Door te leren in dit bewustzijn te zijn, word je deze frequenties en worden ze jou. Je heelt jezelf, en daardoor anderen. 

* 15 % korting op The Portal

Als je van op deze pagina doorklikt op een link, kom je terecht op de website van het Amerikaanse moederbedrijf The Reconnection. Als je daar overgaat tot aankoop van de online cursus The Portal (of eender welke andere aankoop), en je maakt gebruik van de unieke kortingscode AF1520, dan krijg je onmiddellijk 15 % korting op je aankoop! 

* Affiliate links

De links op deze pagina verwijzen door naar de website van het moederbedrijf The Reconnection. Het zijn affiliate links. Dat wil zeggen dat, als jij doorklikt, iets aankoopt op deze website, en bij het afrekenen gebruik maakt van de unieke kortingscode AF1520, ik een kleine vergoeding krijg. 

Dr. Eric Pearl

Healing is not curing. Healing is wholeness.

The Reconnective Healing Experience doesn’t require your hope, faith or even your belief in it. IT just IS! As your intention of healing evolves into your attention of being healing itself, you will access an immediate and absolute recognition of your wholeness… wholeness that comes through a timeless bandwidth of frequencies. Reconnect with your essence, your truth… your healing.